Termeni și Condiții

1. INTRODUCERE
1.1 Acceptând Oferta sau continuând înregistrarea, acceptați în totalitate acești Termeni și Condiții care formează Contractul dintre Universitate („noi”, „noi”, „nostru” sau „Universitatea”, „sau „ SkyBlue Education”) și dvs. („dvs.” sau „al dumneavoastră”) pentru acest an universitar. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Contractul dvs. cu noi, ar trebui să ne contactați folosind linkul Contactați-ne de pe site-ul nostru web înainte de a accepta Oferta. În cazul în care orice cuvinte sunt scrise cu majuscule în acești Termeni și Condiții, ele vor avea semnificațiile prezentate mai jos.
1.2 Definiții În acești Termeni și Condiții:
Termen
„Taxa de aplicare” „Data anulării”
Sens
înseamnă taxa nerambursabilă pentru cererea dvs. care urmează să fie luată în considerare de noi.

Termeni și Definitie
“An Academic” —> în sensul acestui document, aceasta înseamnă perioada de înregistrare curentă. Un an universitar începe în octombrie sau ianuarie a oricărui an calendaristic și poate avea puncte de intrare în această perioadă.

“Taxă de aplicare” —> înseamnă taxa nerambursabilă pentru cererea dvs. care urmează să fie luată în considerare de noi.

„Continuare taxă de înregistrare” —> înseamnă taxa pe care trebuie să o plătiți (unde este cazul) pentru a vă reînregistra la noi pentru fiecare an universitar după primul an de studii. Aceasta include taxa de modul pentru orice module suplimentare în care taxele sunt plătite modul cu modul fără o taxă de înregistrare continuă specifică.

“Contract” —> înseamnă acordul dintre dumneavoastră și noi în legătură cu studiul dvs. a unui Program prin intermediul Universității. Acești Termeni și Condiții, inclusiv programul (programele) lor și reglementările, politicile și procedurile la care se face referire în acest document formează Contractul.
“Metoda de płata a texei”

“Oferta” —> înseamnă o ofertă pentru tine de la Universitatea a unui loc pe Program.

“Program” —> înseamnă programul dvs. de studiu potențial sau înregistrat la Universitate.

“Taxa Programului” —> înseamnă taxe plătibile Universității, care includ, acolo unde este cazul, taxe de înregistrare, taxe de continuare de înregistrare, taxe de module/curs și taxe de intrare în evaluare, așa cum este indicat în programul de taxe publicat pentru programul relevant.

“Data limita pentru înregistrare” —> înseamnă ultima dată pentru înregistrarea online la noi, așa cum a fost notificată în Ofertă.

“Taxa de înregistrare” —> înseamnă taxa pe care trebuie să o plătiți pentru a vă înscrie la noi pentru primul an universitar. Pentru unele Programe, aceasta poate fi inclusă într-o taxă de modul/curs, așa cum este indicat în graficul de taxe publicat pentru Programul relevant.

“Sesiune de studiu” —> înseamnă o perioadă definită de timp alocată studiului unui modul sau modulelor specificate.

„Mediul virtual de învățare” —> înseamnă mediul virtual de învățare care vă oferă acces la materialele Programului dumneavoastră. Aceasta include mediul virtual de învățare al Universității din Londra sau, după caz, platforme externe, cum ar fi 2U sau Coursera.

1.3 Există și alte reglementări, politici și proceduri care se aplică înregistrării (sau continuării înregistrării) la Universitate și în Programul dumneavoastră. Detalii despre reglementări, politici și proceduri pot fi găsite în tabelul de mai jos. Trebuie să știți că regulamentele, politicile și procedurile pot fi modificate din când în când de către Universitate. Este responsabilitatea dumneavoastră să citiți cu atenție aceste documente, deoarece fac parte din Contractul dintre noi și dumneavoastră. Recunoașteți că vi se poate cere să acceptați termenii unei terțe părți pentru a-și folosi platforma sau software-ul pentru livrarea Programului sau a evaluărilor dumneavoastră.

ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE
* 2 APLICAȚIE
* 2.1 Vom evalua cererea dvs. numai după ce ați plătit orice taxă de aplicare relevantă pentru Programul dvs.
* 2.2 Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toate informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, exacte și complete și că nu ați omis nicio informație cheie.
* 2.3 Dacă descoperim că aplicația dvs. conține informații incorecte sau frauduloase sau dacă se constată că ați omis informații cheie din cererea dvs., putem retrage sau modifica orice Ofertă sau putem acționa în conformitate cu Reglementările generale. Dacă astfel de informații sunt descoperite după ce v-ați înregistrat la noi sau după ce ați absolvit, avem dreptul de a vă rezilia înregistrarea fără a vă compensa și/sau de a revoca orice premiu ulterioar.

* 3 DOVADA CALIFICARILOR În cazul în care solicităm dovezi satisfăcătoare ale calificărilor dvs.:
* 3.1 Înainte de a primi Oferta, vi se va cere să furnizați sau să facilitați furnizarea de copii verificate ale transcrierilor și/sau certificatelor dvs. Mijloacele acceptabile de furnizare a acestor documente și verificarea acestora sunt stabilite pe site.
* 3.2 Universitatea prelevează aleatoriu și verifică autenticitatea documentației furnizate conform clauzei 3.1. În mod normal, vom solicita dovada calificărilor dumneavoastră direct de la organismul de acordare. Dacă nu primim dovezi satisfăcătoare, acest lucru ne poate împiedica să vă facem o Ofertă.

* 4 OFERTE
* 4.1 Dacă îndepliniți cerințele academice și orice alte cerințe aplicabile pentru admitere la momentul depunerii cererii la noi, vă vom face o Ofertă.
* 4.2 Dacă nu îndepliniți încă cerințele de admitere la momentul depunerii cererii dvs. la noi, veți primi o scrisoare de consiliere care stabilește orice cerințe academice restante și/sau alte cerințe de admitere pe care va trebui să le îndepliniți într-un interval de timp stabilit în respectivul scrisoare.

5 MODIFICARI LA O OFERTA
5.1 Putem aduce modificări Ofertei în orice moment înainte de a o accepta. Vă vom informa cât mai curând posibil și vom emite o Ofertă actualizată.

6 MODIFICĂRI LA PROGRAM ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE
* 6.1 Din cauza perioadei dintre publicarea prospectului și înregistrarea dvs., circumstanțele se pot schimba din cauza unor factori care nu pot fi controlați în mod rezonabil și, prin urmare, poate fi uneori necesar să se modifice conținutul Programului sau al serviciilor descrise în prospect. Vom depune eforturi rezonabile pentru a ne asigura că modificările sunt reduse la minimum, dar dacă ni se cere să facem modificări semnificative în Programul dumneavoastră (așa cum este descris în Ofertă și/sau prospect) înainte de a vă înregistra la Universitate, vom aduce aceste modificări. în atenția dumneavoastră cât mai curând posibil. Dacă credeți în mod rezonabil că modificările propuse vă vor afecta negativ, vă puteți retrage cererea pentru Program sau puteți aplica la un alt program oferit de noi pentru care sunteți calificat. În cazul în care vă retrageți cererea în aceste circumstanțe, orice taxă de aplicare plătită de dvs. va fi rambursată.
* 6.2 Anularea Programului Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a livra toate Programele descrise în prospect. Cu toate acestea, dacă numărul de studenți este insuficient pentru a face un Program viabil sau pentru a oferi o experiență studenților de calitate, este posibil să anulăm Programul. Dacă ați primit o ofertă pentru orice Program descris în prospect, dar întrerupem Programul înainte de înregistrarea dumneavoastră la Universitate, vă vom anunța cât mai curând posibil și, acolo unde este posibil, vă vom recomanda un program universitar alternativ pentru care dvs. sunt calificați.

* 7 ACCEPTAREA OFERTEI
* 7.1 Dacă ați îndeplinit toate cerințele academice și/sau de altă natură pentru admitere și ați primit o Ofertă de la noi, puteți accepta Oferta înregistrându-vă online la noi până la Data limită de înregistrare.
* 7.2 Dacă nu vă înregistrați online la noi până la Termenul limită de înregistrare, oferta dvs. va expira.

* 8 SCHIMBĂRI LA PROGRAM DUPĂ ÎNREGISTRARE
8.18.1.1
Odată ce v-ați înregistrat ca student al Institutului, vom depune eforturile noastre rezonabile pentru a vă livra Programul în conformitate cu termenii Contractului.
În circumstanțe în care nu există un dezavantaj material pentru dvs., ne rezervăm dreptul de a face variații minore conținutului sau metodelor de livrare a Programelor față de cele descrise în prospect. Acestea vor fi realizate pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor educaționale, pentru a îndeplini cele mai recente cerințe ale autorităților de reglementare, ale unui organism de punere în funcțiune sau de acreditare sau ca răspuns la feedback-ul studenților. Vă vom anunța cu privire la aceste modificări postând informațiile actualizate ale Programului pe site-ul nostru web și atragându-vă atenția asupra modificărilor specifice și, acolo unde este posibil, furnizându-vă o notificare (fie că vă adresați în mod specific, fie în general populației studenților SkyBlue Education).

9 STUDIAREA PROGRAMULUI

Vom:
să vă furnizeze Programul cu atenție și abilități rezonabile și în conformitate cu descrierea aplicată acestuia în Specificația Programului pentru Anul Academic; și
să vă stabilească în mod clar cerințele academice pentru program.

Vei:
depuneți toate eforturile pentru a îndeplini cerințele academice ale Programului dvs. în conformitate cu termenii Contractului, inclusiv pentru a vă asigura că toate lucrările pe care le trimiteți sunt în întregime ale dvs. și
asigurați-vă că aveți acces adecvat la un computer adecvat cu microfon și cameră web, o conexiune adecvată la internet și orice cerințe conexe, astfel cum sunt stabilite în specificațiile programului dvs., care vor include cerințe speciale referitoare la computerele portabile și dispozitivele de telefonie mobilă pentru a primi codul pentru multifactor autentificare dacă este necesar pentru Programul dumneavoastră.


10 PLATA TAXE SI METODE DE PLATA
* Sunteți de acord să plătiți toate taxele necesare pentru Programul dumneavoastră. Acestea constau în taxele de program și orice taxe aplicabile asociate studiului dumneavoastră cu noi. Informații referitoare la taxele programului și la modul de plată pot fi găsite la clauza 1.3.9. Taxele sunt plătibile numai în conformitate cu Metodele de plată a taxelor.
* 10.2 Următoarele elemente ale taxelor de program, după caz, sunt netransferabile în cadrul aceluiași an universitar și nu pot fi reportate în anii universitari următori:
* 10.2.1 Taxa de înregistrare; și/sau
* 10.2.2 Taxa de înregistrare continuă; și/sau
* 10.2.3 Taxe de intrare la evaluare.
* 10.3 Orice taxe plătibile unor părți externe, inclusiv, acolo unde este cazul, centrelor de examinare sau taxe plătibile unor terți procesatori de plăți, sunt responsabilitatea dumneavoastră exclusivă.
* 10.4 Acolo unde Universitatea este obligată să plătească taxe sau taxe locale către autoritățile relevante în legătură cu cursul dvs. de studii, vom adăuga aceste taxe la Taxele de program.

15 RĂSPUNDERE
* 15.1 Universitatea nu urmărește să-și limiteze sau să-și excludă răspunderea pentru deces sau vătămare corporală rezultată din neglijența sau frauda universității sau din declarațiile false frauduloase sau pentru orice altă răspundere pe care Universitatea nu poate limita sau exclude prin lege.
* 15.2 Universitatea (inclusiv personalul și/sau reprezentanții săi) nu va avea nicio răspundere față de dumneavoastră pentru nicio pierdere, daune, costuri sau cheltuieli care decurg din sau în legătură cu acest Contract, cu excepția cazului în care o astfel de pierdere sau daune este cauzată direct de Universitate (sau personalul sau reprezentanții acestuia). Universitatea nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere care nu era previzibilă în mod rezonabil pentru ambele părți la încheierea Contractului. Acestea sunt adesea denumite pierderi indirecte sau consecutive. Universitatea nu își asumă răspunderea pentru pierderea oportunității sau pierderea profitului.
* 15.3 Universitatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea proprietății dumneavoastră personale. Vă sfătuiți să aranjați o asigurare adecvată împotriva riscului de pierdere sau deteriorare.
* 15.4 Orice răspundere rămasă sau orice altă răspundere a Universității în ceea ce privește contractul, delictul, încălcarea obligațiilor statutare, declararea falsă sau orice alte obligații, indiferent dacă apar, sunt limitate la valoarea totală a taxelor de program plătite de dvs. sau în numele dumneavoastră către Universitate pentru Programul dumneavoastră conform prezentului Contract.

16 PROCEDURI DE RECLAMAȚII

Ar trebui să urmați Procedura pentru reclamațiile studenților și contestațiile academice, despre care ați fost informat, în timpul zilei de introducere.
* 16.1.1 Doriți să depuneți o plângere împotriva noastră;
* 16.1.2 Doriți să depuneți o contestație împotriva aplicării reglementărilor Universității; și/sau
* 16.1.3 Doriți să trimiteți o contestație academică.
Nu puteți depune contestație împotriva rezultatului unei evaluări din motive academice.

18 INFRACȚII DISCIPLINARE
18.1 În cazurile de abatere din partea dumneavoastră (inclusiv comportamentul online), putem lua măsuri disciplinare împotriva dumneavoastră.

19 PROPRIETATE INTELECTUALĂ
19.1 Veți respecta Politica noastră de proprietate intelectuală.

Need help?

Contact us at {email} for questions related to refunds and returns.

× Contactați-ne pe WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday