Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media
Uncategorized

About Course

Level 5 Diploma in Education and Training

Calificarea isi propune sa ofere profesorilor stagiari flexibilitatea de a preda intr-o gama larga de contexte, cum ar fi: predarea la mai mult de un nivel; predarea unei varietati de cursanti; predarea indivizilor si a grupurilor; experienta in roluri non-didactice; dobandirea de cunostinte de specialitate in materie prin mentorat la locul de munca.

Cursul de Diploma in educatie si formare include zile de pregatire fata in fata, tutoriale unu la unu, evaluare la locul de munca si finalizarea tuturor sarcinilor obligatorii si optionale, precum si un portofoliu de practica didactica. In timpul acestui program, vor exista oportunitati de ateliere, discutii si lucru in grup pentru a sprijini ceea ce a fost studiat. Toti elevii vor fi indrumati la fiecare pas catre atingerea obiectivelor lor.

Cerinte admitere?Studentii care doresc sa urmeze programul DET ar trebui sa aiba:

O diploma sau o calificare profesionala si/sau academica relevanta.
Un interes puternic pentru predare si invatare.
Un certificat/verificare DBS actual – nu ar trebui sa aiba antecedente penale care i-ar putea impiedica sa lucreze ca profesori cu tineri sau adulti vulnerabili. (Daca nu aveti un DBS si doriti sa aplicati pentru unul, va rugam sa faceti clic aici pentru mai multe informatii despre cum sa aplicati).
Un nivel satisfacator de alfabetizare si calcul.
Trecerea unui test de evaluare initiala (Este necesar nivelul 2 la alfabetizare si aritmetica, cu competente aprofundate in scris).

Ce voi invata la acest curs?Calificarea Diploma in Educatie si Formare (DET) urmareste, de asemenea, sa raspunda nevoilor unei game largi de profesori stagiari, inclusiv:

Persoane care nu predau si nu predau in prezent, dar care pot indeplini cerintele de practica didactica ale calificarii.
Persoanele care predau si predau in prezent sau care tocmai au inceput sa predea si sa formeze si care pot indeplini cerintele de practica didactica ale calificarii.
Persoanele care lucreaza in prezent ca evaluatori care doresc sa obtina o calificare didactica si pot indeplini cerintele de practica didactica ale calificarii.

Care este structura cursului?

DET este o calificare de 120 de credite, constand din patru unitati obligatorii (in total 75 de credite) si unitati optionale in total 45 de credite. Creditele minime care trebuie obtinute la nivelul 5 sau mai sus este de 61 de credite. Cursantul va trebui sa indeplineasca cerintele prezentate in tabelele de mai jos inainte de a putea fi acordata calificarea Pearson, adica sa obtina unitatile corespunzatoare obligatorii si optionale, precum si sa completeze in mod satisfacator practica de predare.

Ce oportunitati de angajare voi avea dupa acest curs?

Aceasta calificare DET este recunoscuta ca echivalenta cu calificarea Certificat de educatie in Cadrul pentru calificari din invatamantul superior (FHEQ).

Dupa finalizarea cu succes a cursului DET, studentii pot aplica pentru statutul de profesor calificat de invatare si abilitati (QTLS) sau statutul de profesor calificat (QTS) prin intermediul Fundatiei pentru educatie si formare (ETF).

Show More
× Contactați-ne pe WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday